donderdag 20 augustus 2009

Ieder z'n eigen onderneming.

Beste natuurvriend,

Je zorgt er best voor om de actualiteiten / activiteiten vóór te zijn, wil je iets organiseren...
Voor mensen die met ' toerisme " bezig zijn is dat niet anders, denk ik?
Het moeilijkste van de ganse onderneming is planning maken: het juiste puzzelstukje op het juiste moment op de juiste plaats weten in te passen.
Eenvoudig is anders, maar goed om weten is dat je er - bij zo'n onderneming- niet alleen voor staat, er zijn altijd wel mensen die goede suggesties offreren en waarmee je een eindje verder kan.

En zo zal ook ooit de idee gecreëerd zijn om mensen te willen bijstaan bij hun wandel-/fiets-/mountainbike-/ruiter-/autotocht, wat ik op zich een bijzonder initiatief vindt!

Zo staat het een recreant vrij zijn tocht zelf uit te stippelen, maar eveneens met een basis aan informatie waarmee men direct aan de slag kan gaan.
Je ervaart de uitdaging van je eigen kunnen, maar -onopvallend- ook met de inzet van verenigde krachten, om je weg in de natuur te vinden en te aanvaarden dat niet alle wegen even gemakkelijk te gaan zijn.

We zijn al op weg en da's wat telt!
En dat van die opmerking een beetje het gevoel te hebben dat men de actualiteiten / activiteiten moet voor zijn, is feitelijk maar een aanhangsel, omdat een mens nu eenmaal geneigd is te spelen op zeker. Is het wel altijd wijs op voorhand te weten waar de hindernissen liggen?
Indien we alles op voorhand weten, wat hebben we dan nog te leren?

We worden volleerde ondernemers, en elke stap die je zet: telt!
En wie het nu nog niet ziet, die begrijpt het hele liedje niet.


Met vriendelijke groeten,
:0) Veerle Loriaux

Geen opmerkingen: